Необходими време за изпържване в тиган или изпичане на скара
1. Котлети тел. на скара 10 — 15 м., пържени на тиган 8 — 10 м.2. Филе тел. на скара 10-12 м., пържени на тиган 7 — 8 м.
3. Свинска пържола на скара 10 — 15 м., пържени на тиган 10 — 12 м.
4. Говежда пържола на скара 15-20 м., пържени на тиган 15-20 м.
5. Агнешки закуски на скара 8-15 м., пържени на тиган 10-15 м.
6. Риби различни на скара 8-15 м., пържени на тиган 10-20 м.
7. Говеждо филе на скара 15-20 м., пържени на тиган 10 — 15 м.
Източник: Беседи по готварство от ''Книга за домакинята"
Снимки: Интернет
0 comments: